Ma loeks ajalehte Sirp aga see on tehniliselt vigane

Ma sattusin paar päeva tagasi ajalehe Sirp huvitavale artiklile ja imestasin endamisi, et miks ma seda siiani polnud uudisvoo vahendusel jälginud. Otsisin siis üles nende uudisvoo aadressi ja panin oma lugejasse selle aadressi, et edaspidi olla teavitatud uutest tekstidest. Umbes sama päeva õhtul märkasin, et ajalehe Sirp uudisvoog on puhta vigane, ma ütleks lausa debiilne. Iga kord kui ma käivitan oma programmi, tõmmatakse kõik 30 uudisvoo artiklit ja need saavad selle tõmbamise kellaaja. See tähendab, et iga uuendamisega lisandub 1 koopia juba varem olemas olnud artiklitest. Selle teksti kirjutamise ajaks on mul näiteks 6 rida artikliga “Halb suusailm” ja ma pole neist ühtegi veel avanud.

Mis kõige ebameeldivam, siis ma ei ole välja mõelnud moodust neid tehniliselt puhastada või taolist asja vältida. Igatahes ma tahaksin lugeda ajalehte Sirp läbi selle uudisvoo aga see on tehniliselt vigane ja ma kustutasin selle ära.

Ma ei tea, kas see on juhus või ettekavatsetud tegevus, et inimestele info kättesaamine teha raskemaks. Mulle tuli ka meelde, et see oli mul teine katse seda ajalehte lugeda ja kusagil kevadel loobusin samal põhjusel, et artiklitest tehti aina koopiaid.

3 thoughts on “Ma loeks ajalehte Sirp aga see on tehniliselt vigane

 • 21. juuli 2011 at 19:29
  Permalink

  Ma mõistan, et viga on tooli ja klaviatuurivahel. Minul töötab Sirp’i uudisevood küll kenasti.

  Reply
 • 22. juuli 2011 at 08:27
  Permalink

  Eks see sõltub kasutatavast programmist. Kontrollisin üle, ülejäänud 202 jälgitavat uudisvoogu (sh Soome, Rootsi, Poola, UK, Läti, Hispaania omad) töötavad mul korralikult. Veaprotsent seega 0,5, mis pole sugugi halb.

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga