Mis toimus IRL-is ehk kuidas peeti sisevõitlust

Uskumalt ettenägelikud oli möödunud aastal Saku Suurhallis Ühtse Eesti suurkogu korraldanud näitlejad, kes avaldasid juba möödunud aastal järgneva videoklipi.

link-youtube.com/watch?v=koqzVeE8vNQ

See selgitab ära, kuidas uute liikmete värbamisega saavutas Res Publica tiib parteis ülekaalu ja isamaaliitlased söödi välja. Justkui Eestis toimunud naaritsate lugu. Siia toodi ka ameerika naarits ehk mink, mis oli kohalikust naaritsast märgsa sigimisvõimelisem ja lõpuks tõrjus kohaliku liigi välja. Samamoodi olid segaverelised (neil oli tugev venelaskond) respublikaanid elujõulisemad kui maatõugu isamaaliitlased.

Muidugi on tegelik põhjus selles, et lukased, nutid, herkelid ja ammased ei ole viimase kümnendi jooksul muutunud ega midagi õppinud. Seevastu poistebande on, see paistis välja ka erakondade liitumise järel. Nad olid justkui parasiidid, kelle eesmärk ei ole kunagi peremeesorganismi tappa, vaid tema peal parasiteerida. Samal põhjusel hoitakse juhtoina kohal ka Mart Laari, sest vapilooma varjus saavad nad ise teda niitidest liigutada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga