Kaitseministeeriumi doktor Ajupesu vajab suhtekorraldajat

Lauri Vahtre on ajaloolane ja Mart Laari semu, nüüd ka kolleeg Kaitseministeeriumis või doktor Ajupesu. Lugesin tema interjvuud uuest ametikohast ja tundub, et ta vajab ise suhtekorraldajat. Sisuliselt tõrgub ta igasugustele küsimustele vastamisest. Ma saan sellisest kaitsereaktsioonist aru, sest ajakirjanik ei ole neutraalne, vaid huvitatud skandaali saamisest. Mis on minu ja Vahtre erinevus kui ma oleksin ilmselt sarnaselt vastanud esitatud küsimustele? Mina ei tööta ametnikuna, kelle töö hulka kuulubki ajakirjanikega suhtlemine. Kas mitte see intervjuu pole kõige parem tõestus, et tegelikult Lauri Vahtre ei sobi sellele nõuniku ametikohale, sest ta ise vajab suhtekorralduse alal nõuandeid?

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga