Järjekordne petukiri

Nüüd üks kiri Itaaliast, mis pakub 25 miljoni dollari vahendamise tööd. Avaldatud siin kui näide internetis levivatest pettustest, sest mingit raha ei ole ja ühendust võttes hakkad nende skeemis osalemise eest peale maksma (ilmselt dokumentide vormistamise ja tõendamise kulud). Seejuures polnud tuvastatav, millisel aadressil kiri saadeti (puudus rida To:) ja alles kirja koodi uurides leidsin, et see oli mõeldud ühe juriidilise isiku domeeni aadressile . Ilmselt pärit mõnest aastate tagusest andmebaasist. Pange ka tähele, et kirja saatja asus Itaalias(.it), tema postkast oli Suurbritannias (.co.uk) ning vastata palutakse Jaapanisse (.co.jp). Seejuures tuli selliseid kirju vähemalt 2 ehk üks hommikul vara ja teine lõunal.

Received: from User ([109.52.165.184]) by fep07-svc.tim.it

saatja: [email protected]
vastata: [email protected]

Hello Friend,

I am an accountant by profession, and acts as a private consultant to some clients in the United Kingdom ranging from top business personals, serving and retired Army. Colonel, Lieutenant-Colonel and top Government functionaries whose privacy is shrouded in topmost secrecy.

As stated above I have a client’s mandate to seek for a reputable, and well-established individual to help channel some funds into profitable investment abroad. The proposed funds is an estimated ($25m usd) And he his specific in investing these funds outside the UK.I hope you will treat my request with expediency as time is of great importance to my client.

Thank You,
Christopher

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga