IRL-i liige Harry Lahtein asus Venemaad ründama Gruusia sõja 3. aastapäeval

Eile möödus 3 aastat sellest häbiväärsest päevast kui Gruusia alustas sõjalisi rünnakuid Lõuna-Osseetia ja Abhaasia vastu. Sellega rikuti ära Pekingi olümpia õhustik ja põhjustati sadade tuhandete inimeste kodudest pagemine ning lõpuks 1/3 omaenda territooriumi kaotamine.

Eesti oli tookord agressori poolel, sest nii nagu Eestis, on ka Gruusias president “Made in USA” ning see on samaväärne veresugulusega. Kindlasti mäletate Toomas Hendrik Ilvese poolt ka sinna kohale lendamist, et toetust avaldada.

Hilisem uurimine näitas, et meie poliitiline toetus oli agressorile. See pole sugugi üllatav, sest me toetasime ka Afganistani ja Iraagi sõja algatajaid ning meie rahuvalvajad olid Kosovos (tegelikult serblaste asuala, mis on rahvastatud albaanlastega). Me oleme kaotanud orientiiri agressorite ja vallutatute vahel, õige ja vale eristamise võime ning teeme panuse sõdade alustajatele/võitjatele.

irl liige harry lahtein
irl liige harry lahtein ETV uudistes Gruusia toetusega 8. augustil 2011 ETV-s.

Ilmselt on Harry hetkel natuke alakoormatud, sest välisriiki tööle saamine on ilmselt Välisministeeriumis järjekorra alusel. Samuti on veel värskelt meeles tema lustlikud seiklused Valgevene näitsikutega. Ma arvan, et ta ei sobi diplomaadiks, sest armastab liialt viina, naisi ja fotograafile poseerida.Kui oled välisriigis, siis oledki 24 tundi diplomaat. See on hoopis teine asi, kuidas käitud koduriigis ja oma vabal ajal kuid välismaal pead alati säilitama enesevalitsemise.

Ta on laarikute nimekirjas alates 2005. aastast ning praegune avaldus Venemaa vastu oli tavapärane selle partei poliitilise programmi täitmine. Nende juht on ju patoloogiline valetaja (2 korda lahkunud peaministri kohalt selle tulemusel) ja ilmselt see on levinud ka organisatsiooni liikmetele.

Me võime Gruusiat toetada, sest ta vastandub selgelt Venemaale aga me ei tohiks unustada, kes tulistas 3 aastat tagasi esimesed lasud. Asjatu on siinkohal vaielda, et millised teise poole sammud ja provokatsioonid selleni viisid. Fakt on see, et raketiheitjatega tulistasid elukvartaleid just grusiinid, kes lootsid sellega sealsed inimesed põgenema sundida ja nii saada maa oma valdusse. Tüüpilise laarikuna rääkis ka Harry Lahtein ennekõike sõja järgsest olukorrast, kus Gruusia jäi ilma kolmandikust oma maast ja süüdistas riigi opositsiooni venemeelsuses. Tuleb ju tuttav ette, et ka Eesti opositsioon on venemeelne. Geniaalne avastus! Kui oled kaose korraldanud, siis süüdista selles Venemaad või selle käsilastest opositsiooni ja valitse Ameerikast imporditud presidendi heakskiidul julgelt edasi. Mida rohkem valet korrata, seda usutavam ta tundub, nagu ütlesid propaganda klassikud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga