eesti meediaeliitinimesedReformierakond ja IRL salaliikmedtelevisioonvalitsusliit tooteasetus

Eesti toidu teemat arutati Ärma talus

Presidendi abikaasale ei ole Põhiseaduses ühtegi rolli antud. Teda mainitakse vist ainult presidentide ametihüvede seadusega seoses, kus pärast ametiaja lõppu tagatakse ka temale mõnus äraelamine, et ta ometigi ei peaks langema tavapärase töötaja tasemele. Nagu omamoodi aristokraatia, kellele makstakse lihtsalt olemasolu eest. Töö tegemiseks on nad liiga ilusad, haritud või head.

29. augusti presidendi valimiste kampaania väike vahepala oli eile ETV uudistes, kus väidetavalt mahetoidu tootjad olid kogunenud Ärma talus ja kuulasid seal siis Toomase ja Evelini juttu. Seal oli näha ka põllumajandusministrit ja kõrgeid riigiametnikke, kes selle valdkonnaga tegelevad. See oli üks erilisemaid seminari korraldamise kohti, mida ma siiani olen näinud. Ilmselt hakataksegi nüüd igas kuus korraldama 1 taoline üritus, et selle toimumise kuludest finantseerida seal talus tegutsevad majutusasutust. Sellisel juhul oleks asi eetilisem kui Toomas Hendrik Ilvese poolt talus majutusteenuse eest maksmine.

Evelin osaleb arutlejate ringis, majandusministri kõrval ja vasakul seisab Toomas. Kaader ETV
Evelin osaleb arutlejate ringis, majandusministri kõrval ja vasakul seisab Toomas. Kaader ETV

.

evelin presidendi abikaasa
evelin presidendi abikaasa

.

presidendi abikaasa imelik kleit
presidendi abikaasa imelik kleit

Lõpetuseks pean ikka imestama selle kleidi üle, millel tunduvad ka taskud olevat. Igatahes on see kleit liiga pikk taolise lõhiku jaoks. Või vähemalt on selline minu arvamus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga