Euroopa Liidu riigid kvartali kasvu järgi

Tegin Eurostati viimaste majanduskasvu andmete alusel veel ühe graafiku, mis järjestas riigid I kvartali majanduskasvu järgi. Seekord on SKP muutus võrreldes eelneva kvartaliga, mitte aasta varasemaga nagu oli eelmises selle teemalises postituses.

Nüüd ei olnud Eesti enam esikohal, sest 2011. aasta I kvartalis oli suurima kasvuga hoopiski Leedu. Järjestus kujunes: Leedu, Eesti, Iirimaa, Saksamaa, Poola, Belgia, Slovakkia, Tšehhi, Prantsusmaa, Rootsi, Austria, Holland, Malta, Rumeenia, Bulgaaria, Läti, Suurbritannia, Soome, Sloveenia, Hispaania, Ungari, Kreeka, Luksemburg, Itaalia, Küpros, Taani, Portugal.

Euroopa Liidu 27 liikmesriigi SKP muutus kvartalite kaupa. Andmed Eurostat, graafik Virgo Kruve
Euroopa Liidu 27 liikmesriigi SKP muutus kvartalite kaupa. Andmed Eurostat, graafik Virgo Kruve

Muidugi oleks parema tulemuse saanud II kvartali andmetest aga need ei olnud kõigi riikide puhul veel kättesaadavad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga