inimesedpoliitikaReformierakond ja IRL salaliikmed

Pätsi vaikiv kord on asendunud Ansipi mõttekontrolliga

Valitsuses kahtlejad on Eesti riigi vastased. Just see on viimase paari aasta jooksul meedias külvatud pilt. Eriti pärast Pronksiööd tähendas küsimusteta truuduse puudumine valitsuse vastu seda, et olid kohe Eesti riigi vastu. Kes pole Ansipi ja tema politsei koertega, on kogu Eesti vastane, näib olevat suhtumine.

Tõnis Saarts kirjeldas seda järgnevalt:

«Viimastel aastatel võtab minu meelest Eestis järjest enam maad hoiak, et kriitiline arvamuse avaldamine oleks justkui Eesti riigile ja tema mainele kahjulik. On pandud paika selged raamid, mis on “õige ja eestimeelne mõtlemine” ja mis ei ole,»

http://www.postimees.ee/603122/saarts-kriitilist-motlemist-peetakse-eestis-riigile-kahjulikuks/

See on mõttekontroll ühiskonna üle. Igas inimeses sisemise tsensori tekitamine. Selle järel polegi vaja välist tsensuuri ja võib ka Politsei- ja Piirivalveametist ametnikke vallandada. Näiteks 2009. aastal maksti koondatud ametnikele hüvitust 843 tuhat eurot ehk 13,18 miljonit krooni.

Mind on viimasel ajal hakanud vaevama kommunistide küsimus. Nimelt minule teadaolevalt toimus EKP keelustamine, mitte partei likvideerimine liikmete poolt. See tähendab, et juriidiliselt võttes ei ole Siim Kallas ega Andrus Ansip või tuhanded muud inimesed sealt välja astumiseks ka avaldust kirjutanud. See tähendab, et meie peaminister ja Euroopa Liidu volinik on endiselt EKP liikmed. Vastik mõelda aga tõenäoliselt võimalik.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga