eesti meediainimesedpoliitikaReformierakond ja IRL salaliikmed

Reformikas Andres Jaadla läheb kohtusse politsei otsust vaidlustama

25. oktoobril kell 10 toimub Jõhvi kohtumaja 2. saalis istung: “4-11-1439 Andres Jaadla kaebus Ida Prefektuuri otsusele nr 2401, 10,000024 .” Magasime maha selle hetke kui korruptsioonis kahtlustatud reformikas pääses kohtuasjast ja sai vaid politsei (väärteo)otsuse, mille ta nüüd on vaidlustanud.

Kui ma eksisin ja Andres Jaadla protsessi on pärast käesoleva aasta aprilli meedias edasi kajastatud ja esineb infot ka pärast tema 23. mail toimunud istungit, siis oleksin tänulik sellele viitamise eest. Ma otsisin ja googeldasin aga ei leidnud ühtegi kohtus toimunud arutelude kajastamist või üleüldse, et Jaadlaga seoses oleks kohtust midagi ilmsiks tulnud.

Teatavasti Rakvere kohtumaja kohtunikud taandasid ennast selle asja arutamiselt, sest kes ikka tahaks oma linnapea vastu õigust mõista. Pealegi kui sama mehe erakonnakaaslane istub ka justiitsministeeriumis. See tõmbab sisuliselt karjäärile piduri peale. Nii leitigi ilmselt parem lahendus, et politsei tegi lihtsalt trahvi (otsuse).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga