Ilves deklareeris 5 aastat järjest Ärma talu asemel põllu- ja metsamaa Põlvamaal

Kirjutasin täna ilmunud Kesknädalas, kuidas president Toomas Hendrik Ilves kirjutas 5 korda järjest oma majanduslike huvide deklaratsiooni vale nime ja registrinumbriga kinnistu.

Riigi Teatajas avalikustatud andmete järgi kuulutas ta endale kuuluvaks just selle Põlvamaal asuva maatüki, mis on vaid 6,5 hektarit suur ja millel ei asu ühtegi hoonet.

Toomas Hendrik Ilves on esitanud 5 korda järjest vigaste andmetega majandushuvide deklaratsiooni. Viljandimaal asuva talu asemel on ta kuulutanud enda omandiks Põlvamaal Valgjärve vallas asuva 12 korda väiksema Mäepalu kinnistu. Pilt riiklikust registrist
Toomas Hendrik Ilves on esitanud 5 korda järjest vigaste andmetega majandushuvide deklaratsiooni. Viljandimaal asuva Ärma talu asemel on ta kuulutanud enda omandiks Põlvamaal Valgjärve vallas asuva 12 korda väiksema Mäepalu kinnistu. Pilt riiklikust registrist

Asja teeb naljaks ka see, et lisaks numbrile eksis Ilves ka kinnistu nimega ehk siis parima tahtmise korral poleks deklaratsiooni järgi võimalik tuvastada, millist kinnisvara ja millises maakonnas ta tegelikult endale kuuluvana deklareeris. Nendest nüanssidest lugege siis eelpool viidatud artiklist.

Kas see on lihtsalt näpukas või 5 aastat järjest kestnud teadlik eksitamine? Vastuse sellele küsimusele saame loodetavasti enne järgmise aasta suve kui avaldatakse uuest majanduslike huvide deklaratsioonid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga