Anvar Samost sai liberalismi eest seekleid

Pühapäeval toimunud Reformierakonna liikmete korraldatud ja läbiviidud üritusel Liberalismi päev sai antud liberalismi auhind raadios R2 saadet “Olukorrast riigis” juhtivale Anvar Samostile.

Ma valetaksin kui väidaksin ennast mitte üllatunud olevat. Ma tean ka mõndagi liberalismist ja selle ideedest ning minu jaoks tundub Anvar Samost pigem konservatiivina, kelle tähelepanekud on vägagi kriitilised olnud liberaalide suhtes. Ootuspäraselt saavad enim kritiseerida muidugi opositsioonis olevad keskerakondlased aga ka võimul olevate reformierakondlaste kohta on ta kriitiliselt arvamust avaldanud. Siiski mitte sedavõrd, et keegi peaks teda Reformierakonda vaenulikult suhtuvaks ajakirjanikuks. Täpsustus, tahtsin kirjutada, Reformierakonda sõltumatult suhtuvaks ajakirjanikuks. Ta töötab ju ikkagi riigieelarvest rahastatud struktuuris, mida juhib endine Reformierakonna kultuuriminister Margus Allikmaa.

Ühes eelmises postituses ei saanud ma aru, et miks pidi korraldatama liberalismi päev just isadepäeval. Nüüd lugesin reformierakonna kodulehelt pressiteadet, et sellega tähistati Reformierakonna asutamisest 17 aasta möödumist.

Tiitli "Aasta Liberaal 2011" andmisest ilmus teade esmalt Reformierakonna kodulehele reform.ee
Tiitli "Aasta Liberaal 2011" andmisest ilmus teade esmalt Reformierakonna kodulehele reform.ee

Vaatasin ka www.liberalism.ee lehele ja seal ei olnud veel teadet ülesse pandud. Järelikult, reformipartei pressiesindaja koostas teate sihtasutuse Kodanikuharidus nimel korraldatud üritusest, mille kulud muidugi ei seostu valitsuses oleva erakonna omadega ning mis juriidiliselt või ametlikult ei seostu ka erakonnaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga