inimesedpoliitikaReformierakond ja IRL salaliikmed

Isadepäev on liberalismi päev

Reformierakonna liikmed on hõivatud huvitava algatusega Kodanikuhariduse sihtasutuses. Selle tegevuseks on Liberalismi akadeemia nimeliste ürituste korraldamine. Täna on küll isadepäev aga esimest korda tähistatakse ka liberalismi päeva. Sellest kuulutasid hommikul kell 8 Vikerraadio uudised.Kui ma ei kuulnud valesti, siis intervjuu jaoks anti võimalus lausa Rain Rosimannusele, kes on selle “akadeemia” kontaktide lehel koos Annika Arras´ega (oli Reformierakonna valimiskampaania juht 2011. aasta märtsis ja nüüd tööl peaministri büroos)

Kui vaadata kell 11 algava ürituse kava, siis see on ka läbinisti reformierakondlik. Alustab partei ideoloogiks peetav Rain Rosimannus, tema järel esineb varasem peasekretär ja praegune justiitsminister Kristen Michal, seejärel ansiplaste vapiloom Brüsseli volinik Siim Kallas ning neljas ettekanne on Riigikogu fraktsioonist Kalev Kukk. Järgneb ühiselt filmi “Üledoos: järgmine rahanduskriis” (Overdose: A Film about the Next Financial Crisis) vaatamine ning pärast kohvipausi esineb soomlane sõsarorganisatsioonist. Täpsem kava on lehel:
http://www.liberalism.ee/?q=/est/akadeemia/uudised&nID=36

Kodanikuhariduse sihtasutus on varem ka teemaks olnud seoses võimaliku erakondade rahastamise reeglite rikkumisega ehk küsimuse all oli erakonna ja sellega sama maailmavaadet jagavate MTÜ-de ja sihtasutuste rahastamine, mis ei olnud avalik. Isegi majandusaasta aruanded muutusid MTÜ-del avalikuks alles alates 2009. aastast.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga