Virtuaalsed rohelised

Erakond Eestimaa Rohelised on sedavõrd ära hääbunud, et isegi interneti kodulehe eest ei jõua enam tasuda. Nad on nüüd kolinud suhtlusvõrgustikku Facebook. Kasutaja jaoks pole muidugi vahet, millist aadressi ta külastab kui sealt saadav info on ammendav. Minu jaoks roheliste FB leht ei vasta kindlasti erakonnale seatavale nõuetele. Sealt on näiteks puudu annetuste register, mis on seadusega nõutud. Riigikogu juures tegutsev erakondade järelevalve komisjon peaks neile tegema selle eest trahvi. Palju mõistlikum kui Leo Kunnast kiusata aruande pärast.

Ma lugesin roheliste näoraamatu seinal kokku 42 sissekannet. Võimalik, et mõni on veel juurde tulnud. Mõnede juures oli ka kommentaare aga partei kohta ülimalt vähe. See kinnitab ikkagi minu kahtlustust, et rohelised ei leia isegi likvideerijaid, kes MTÜ tegevuse kokku tõmbaksid.

Nüüd tahavad nad 26. novembril korraldada uue kokkusaamise samas Wismari 3 majas kus toimus ka eelmine (Marek Strandbergi) üritus. Minul igatahes neisse usku ei ole.

Nende elutegevuse märgid, nii vähe või palju kui neid veel leidub, asuvad nüüd internetis aadressil http://www.facebook.com/eestimaa.rohelised

Üks ring ongi täis saanud. Nad hakkavad uuesti peale internetis mõttekaaslaste virtuaalsest koondumisest, et siis midagi ära teha ka füüsilises (päris)maailmas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga