Ministrid Laar ja Ansip arutavad ACTA teemal

ACTA arutelu ministrite vahel
Mart Laar ja Andrus Ansip arutavad, kuidas käituda ACTA küsimusega

.

Riigikogu infotunnis arutati 8. veebruaril ACTA küsimust. Peaminister Andrus Ansip teatas seal: “Ma ei saa aru nendest inimestest, kes on teinud ACTA-st mingisuguse tondi.”

Või siis järgnev: “Sõbrad! Põllumajandusega on nüüd täiesti läbi! Laar üritas, ei saanud hakkama, ACTA teeb selle asja ära! Teate, see, kes midagi taolist väidab, see on seemneid söönud ja mitte neid seemneid, mida meie oma põldudele külvame. (Naer.) Tavaliselt niisugustel puhkudel, kui inimestel sellised kahtlused on, siis selle vastu aitab aeg-ajalt see, et pannakse foolium mütsi sisse. Mõned arvavad, et abi võib olla ka mullivannist. Ma ei tea, mis konkreetsel puhul võiks aidata, aga inimesed võiksid otsida kusagilt abi!

Kogu stenogramm http://www.riigikogu.ee/?op=steno&stcommand=stenogramm&day=08&date=1328702400#pk9708

Samuti Ansipi emotsionaalsed vastused videos:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.