blogid ja internettinimesedpoliitikaReformierakond ja IRL salaliikmedtoidutööstus

Ämm lööb maha kui seemneid söön

ACTA on see märksõna, mille peale Ansipil viskab kaane pealt ära. Tagantjärgi vaadates läks ta välja oma tavapärasele käitumisele, et naeruvääristan küsimuse esitajat aga välja kukkus nii, et ärritas kõiki, kes pole kindlalt ACTA poolt.

Isegi neid, kes ACTA-st polnud midagi kuulnud, võisid tunda ennast seemnesööjana. Kui siiani mõnitas ta opositsiooni, siis seekord oli isegi tema valijate selge ründamine.

"Ämm lööb maha kui seemneid söön" võiks olla Andrus Ansipi kehakeele tõlge 8. veebruari Riigikogu infotunnist, kus ta ütles: "ACTA teeb selle asja ära! Teate, see, kes midagi taolist väidab, see on seemneid söönud ja mitte neid seemneid, mida meie oma põldudele külvame."
"Ämm lööb maha kui seemneid söön" võiks olla Andrus Ansipi kehakeele tõlge 8. veebruari Riigikogu infotunnist, kus ta ütles: "ACTA teeb selle asja ära! Teate, see, kes midagi taolist väidab, see on seemneid söönud ja mitte neid seemneid, mida meie oma põldudele külvame."

Mida rohkem ma selle peale mõtlen, seda enam tundub, et Andrus Ansip on seemnesööjate riigi peaminister, kes ühtäkki võttis endale õigus hakata heade ja halbade seemnete tundjaks. ACTA võis olla halb ja mõru seeme aga sellisel kujul välja öelduna vihastas see kõiki peale tema pereliikmete ja partei lähikondsete.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga