Kevad tuligi teisiti: lumesaju ja opositsiooni sisesõjaga

Kevade tervitus kõigile lugejatele! Veel eile olin vaadanud lumest puhtaks sulanud katuseid ja päev varem näinud päiksepoolsel küljel ämbliku liikumist puuriidal aga kalendrisse kevade saabumisena märgitud ajaks oli lumi taas maha sadanud. Ma sain isegi lund rookida, sest seda oli tubli 5-7 sentimeetrit. Tõsi küll, päeva jooksul sulas suurem osa sellest ära.

Mulle lumi meeldis, sest muutis looduse puhtaks ja ilusaks. Talve lõppemisel ongi kõige nukram vaadata neid määrdunud lume hunnikuid, mis peavad veel päikesega võitlust ja keelduvad sulamast. Muidugi ka see, mis neist või nende alt välja sulab, pole mitte alati meeldiv.

Lisan omalt poolt siis pildi, mis avanes mulle aknast välja vaadates pool tundi pärast kevade saabumist. Kohev lumi oli puuoksad katnud ja tihase jalad ei ulatunud isegi oksast kinni haarama.

20.03.2012 saabus kevad hommikuks maha sadanud lumega. Autori foto
20.03.2012 saabus kevad hommikuks maha sadanud lumega. Autori foto

Poliitilisel maastikul oli ka keeruline, sest Keskerakond tegeleb liikmete arvamusvabaduse küsimusega ehk püüab leida tasakaalu arvamuse ja erakonnale vastutöötamise vahel. Sellest kirjutan mõnes järgmises postituses.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga