Veerpalu – teadmatusest reformikate ohver

Lugesin eile teleuudistest, et Andrus Veerpalu võistluskeeld algas nullist peale. See tähendab, et kahtlusi dopingu kasutamises ei ole tühistatud. Tema treener, Mati Alaver on ju reformierakondlane(alates 28.03.2001) ja see teeb Andrus Veerpalust ka reformika ohvri. Iseasi, kas ta oli selline teadlik või teadmatu osaleja. Täpsemalt siis peaks küsima, et kas ta usaldas pimesi reformierakondlast või küsis infot aga talle valetati. Esimene versioon on hämmastavalt sarnane 2011. aasta valimistel toimunuga, kus Reformierakond ütles lihtsalt, et “Võid kindel olla” ja jättis täpsustamata, milles ja mis ajal. Teisel juhul oleks see sama kui Siim Kallase ajal antud lubadus (2003. märtsis), et langetame tulumaksu 20 protsendile. Selle on oma võiduks kuulutanud praegune Andrus Ansipi erakond, mis täidab lubaduse 12 aastat pärast selle andmist ehk siis 2015. aastal.

Mati Alaver on Eesti Reformierakond liige alates 28.03.2001
Mati Alaver on Eesti Reformierakond liige alates 28.03.2001. Andmer erakonna nimekirjast seisuga 29.03.2018

.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga