Kapo töötab IRL-i huvides Narva ametnikke luurates

Täitsa kama, kumb Vaher politseid juhib. Selgub, et Elmar Vaheril pole täidetud hariduse kriteeriumid, Priit Kama oli laarik ja Ken-Mõõdikud Vaher isegi ei kaalu 3 kvalifitseerunud ja lõppvooru jõudnud kandidaadi vahel. Peaks liisku heitma. Miks on politsei hõivamine IRL-ile oluline? Sest Keskkriminaalpolitsei kätega tuli Parts võimule kui Tallinna abilinnapea Panov võeti vahialla, menetleti 5 aastat ja siis 2008. aasta jaanuaris öeldi, et süüdistust ei esitatagi, sest õigusrikkumist ei olnud.

Video: Vladimir Panov kohtuprotsess ei alanudki, 5 aastat uurimist ei leidnud mingit õigusrikkumist. Link youtube .com /watch?v=Dtrln3mVT9c

Stalnuhhin rääkis üleeile Riigikogus, et Venemaa konsul Narvas helistas linnaametnikule ja soovis kohtuda oktoobrikuu valimiste teemal. Ametnikul soovitati see ära jätta. Mõned päevad hiljem külastas teda kapo ametnik, et miks sa ikkagi ei läinud rääkima. IRL on oma võrgud ka Narvas välja heitnud. Kapo kätega võideldakse Keskerakonna vastu.

Katkend Mihhail Stalnuhhini kõnest 8.03.2013

Kuulake, kolleegid, see on väga huvitav lugu! Astusin läbi – ma pea iga päev, kui ma Narvas olen, olen kas linnavalitsuses või volikogus – olin just volikogu esimehe kabinetis, kui talle helistas Venemaa saatkonna ehk Narvas on see konsulaat, peakonsul. Ja mina lihtsalt istusin kõrval ja spetsiaalselt pealt ei kuulanud, aga ma sain jutust aru, et ta tahab valimistest rääkida ja kutsub meie volikogu esimehe enda juurde külla. Volikogu esimees lubas järgmisel päeval hommikul läbi astuda. Kui ta selle kõne lõpetas, küsin ma: “Meie siin oleme sellised juba lõppstaadiumis poliitikud, aga kohalikus omavalitsuse ei kujuta rahvas ju ette neid intriige ja seda kõike jubedat, mida meie vastu kasutatakse?”, ma ütlesin veel: “Kujutad ette, praegu keegi kuulas pealt sinu juttu?” “Jah, ma tean küll. See peakonsul on selline inimene, kes ei tea isegi , mitu volikogu liiget Narva volikogus on. Ta küsis seal vahepeal, palju koalitsioonis on, 36, kes on ülejäänud?” – Meil on kõigest 31, eks ju?
Kujutad ette, see stenogramm on kuskil olemas, sinu kõne on linti võetud, homme sind võetakse pildi peale, kuidas sa esimese hüüde peale marsid sinna sisse. Kas sa kujutad ette, millise kõnega tuleb siseminister oktoobri alguses siia saali meile rääkima sellest ja hakkab neid juhtumeid esile tooma, kus sul oli võib-olla isegi asjalik vestlus selle sama konsuliga, aga sinust tehakse mingi kõrvalriigi agent.
Volikogu esimees ei läinud siis kohtumisele. Mõni päev hiljem astus tema juurest läbi üks KAPO töötaja, kes küsis: “Miks sa ei läinud konsuli juurde? Oodati.” See oli esimene pauk. Teine siin see Mart Nuti küsimus ja härra ministri vastus. Niiviisi valmistatakse neid provokatsioone. See võtab jõudu, see võtab aega. Vastavad ametid, organid on kaasatud poliitilisse võitlusesse.
Proua Ergma ohkab minu selja taga, tal on raske seda kuulda, aga te peate seda tunnistama, tegelikult ongi lugu niiviisi – teie tellite ja teie tellimusel tehakse musta tööd ja väga vastikut tööd. Nii et selles on asi, ma arvan. Neil lihtsalt pole aega, neil on teised ülesanded, neil on vaja täita teisi eesmärke. Seepärast inimene saades palka – ja kõik selles ametis kindla peale teavad, milline tema palk on – esitab deklaratsiooni, nagu praegu siin kolleeg Korbi küsimusele vastus kõlas, ja seal nähakse, ei saa mitte-näha, kui palju kinnistuid on tema perel, palju see maksab (igaüks saab seda hinnata) ja mitte keegi ei esita küsimust, kust on võetud see raha, millega on see kõik omandatud. Ei ole aega – aeg kulub teiste poliitiliste tellimuste täitmiseks. Aitäh!

Allikas www.riigikogu.ee/?op=steno&stcommand=stenogramm&day=09&date=1365425880

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga