blogid ja internettinimesedmajandusReformierakond ja IRL salaliikmed

Reformihoiatus – Tivoli Lauri Viikna

Tundub, et reformikas Lauri Viikna Tivolis pileti ostmine on justkui loterii, et millise kavavälise närvikõdi osaliseks seekord saad: jääd lõksu elektrikatkestusest, saad põletushaavu, jääd kusagile kinni, näed surevat krokodilli või veel midagi viiendat.

Sellel aastal juhtus 7. mail Lasnamäe Tivolis tavapärane lugu, et elekter kadus ära ja aktraktsioon jäi seisma. Viikna selgitas Õhtulehele, et “midagi sealjuures nähtavasti purunes ning asjaolusid uuritakse. Katkestuse tõttu peatus see nii, nagu poleks pidanud peatuma.”

Sellest tsitaadist tuleb välja, et turvameetmed ei toiminud. Inimesed tuli päästjate poolt atraktsiooni pealt maha aidata. Varasematel aastatel on räägitud, et isegi vea tekkimisel lastakse atraktsioonil laskuda sellisesse asendisse, et inimesed saavad sealt välja. Silmas on peetud just selliseid, mis tõstavad inimese kõrgele õhku ja äkki isegi pööravad pea alaspidi.

Siinkohal olgu toodud ka lühike ülevaade varasemate aastate probleemidest Tivoliga.

2009. aasta septembris juhtus samuti elektrikatkestus ja Valgas jäi atraktsioonile lõksu 5 inimest (pimedasse ruumi). Kokku olid tummad 3 atraktsiooni ja piletikassa. Piletite raha maksti tagasi.

Rakveres läks üks karussell põlema. Sellest pritsis välja õli ja inimesi keerutati läbi leekide. Tõsiselt said põletada 2 neiut, kellel tuli nägu ja käed siduda. Väiksemaid põletusi sai kümmekond inimest. Selle juhtumi lahendamise käigus selgus ka Lauri Viikna skeemitamine. Atraktsioonide omanik oli Rootsi firma, neile oli kindlustuse teinud Poola firma ja seda kõike vahendanud Viikna endal vastutust ei näinud.

Pärnu linnas olid veoautod tehniliselt nii halvas seisukorras, et liikluspolitsei keelas neil edasi liikuda.

Kuressaares oli võimul Urve Tiiduse (samuti Reformierakond) juhitav linnavalitsus, mis andis Tivoli jaoks maad rendile ülisoodsa hinnaga. Võib isegi kahtlustada, et see oli parteilaste kokkumäng.

Samuti tuleb meenutada, et seal Tivoli tuuril on ära surnud krokodill. Inimeste nahk on väga õhuke, võrreldes selle kiskja luuliste plaatidega. Inimesed, olge ettevaatlikud, sest karikakrad ei võida kunagi niiduki ees, mis on rauast.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga