Uued sisevalimised on Reformipartei halvim valik

Eile tuli issi Kallase poolt näpuviibutus, et Reformierakond peaks korraldama uue üldkogu ja juhatuse valimised, sest 5% võltsitud hääli jätab pleki erakonnale. Seda räägib mees, kes tegi teiste poliitikutega Res Publicast kirjaliku lepingu, millega tema sai endale voliniku ametikoha aga ühinemist selle teise partei poliitikutega ei toimunud ning neil lasti populaarsus (võim) kaotada ja opositsiooni kukkuda.

Ilmselt tütar Kallas soovib uusi valimisi. Ta on paigutunud meestest koosneva juhatuse arvamusega erinevale teljele, mis võib avada talle tee Ansipi töö jätkajana. Andruse jonnimisest ma ka aru ei saa, sest uued valimised ta ilmselt võidaks kui ta ise ei saanud võltsitud häältega endale esimehe kohta. Muidugi mitte, ta on ju nii tuntud, et oma erakonnas ei peaks valimisi ära korraldama. Samas, Andrus Veerpalu suusatas ju ka väga hästi(medalitele) ja justkui puudub põhjus, miks ta oleks pidanud dopinguna käsitletavaid aineid oma organismi viima(laskma viia). Ma tõesti ei tea, kas võltsitud hääli anti Ojulandi kõrval ka mõne teise reformika poolt. Kuidagi imelik tundub, et selge vähemuse moodustavast juhatusest (kokku 3 naist) neist kõige kaugemale jõudnu osutus valimispettusest kasu saavaks.

Kõige parem variant oleks reformi skandaali jätkumine, sest valimised on juba 20. oktoobril. Kõige halvem variant oleks Ansipi asemel kellegi teise esimeheks(isegi kui see on naine) saamine. Kujutage ette Kaja Kallast seda erakonda juhtimas. Mida ta vastaks faktile, et Reformierakond lubas 2003. aastal 20 protsendilist tulumaksu (1 aasta asemel 4 aastaga ehk 2007. aastaks) ja see juhtub alles 2015. aastal? Kõige ilmsem möödapanek, valimislubadusega valetamine. Kaja naerataks, pilgutaks silmi ja ütleks “nojah” ning sinna see kriitika ka sulaks.

Niikaua kuni Savisaar juhib Keskerakonda, pole Reformierakonnal võimalik Ansipit välja vahetada, sest muidu kukuks kokku nende kahe partei vaheline suur vastasseis. Eks proovige sõita jalgrattaga, kus on ainult 1 pedaal(vänt).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga