inimesedpoliitikavalitsusliit tooteasetus

Suur varas Ilves kritiseeris väikest vargust pealinna juhtimisel

Reedel sai Toomas Hendrik Ilves taaskord hakkama ühe piinliku väljaütlemisega kui sekkus valimiste kampaaniasse Reformierakonna, IRL-i ja SDE huvides ning nimetas Tallinna linnas toimunud üritusi ja objektide avamisi samaväärseks vargusega.

73 inimese häälega töökoha saanud Toomas unustab ära enda väärkasutused seoses maksumaksja rahadega. Eelmistel valimistel sai praegune linnavõim (Keskerakond) 114013 häält ehk märgatavalt rohkem kui kolme peale kokku Reformierakond, IRL ja SDE (89357 häält). See annab neile volituse valitseda linna oma plaanide kohaselt ja riigivõim (sh president) saab sellesse sekkuda ainult seaduse rikkumise korral. Ilvese õnnetuseks ei ole üheski seaduses sätestatud keeldu korraldada inimeste informeerimist plaanitavatest projektidest, seda hoopiski nõutakse (detailplaneeringud, elanike kaasamine, siia alla lähevad ka Kutseri plakatid) ega seatud piire avatseremooniate maksumusele. Siin peab muidugi vaatama, kas on ületatud riigihanke piir (ilmselgelt jäädakse alla selle) ning nii tulebki lepingud ainult korras hoida ja Ansipil ning Ilvesel pole millegi üle klähvida.

Selle viimase avaldusega näitas Toomas Hendrik Ilves taaskord, et ta toimib valitsuses olevate erakondade huvides. Täiesti loomulik käitumine, sest kes ikka tahaks tülli pöörata oma leivaisaga, kelle armust oled tulusal ametikohal.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga