blogid ja internettinimesed

Rämpsinfo koguneb facebooki

Ma ise olen ka seal aga mitte piltide või videote avaldamiseks, vaid lihtsalt märgi maha jätmiseks. Internetis tuleb olla olemas, sest minus vähemalt tekitab küsimusi ülinapi infoga inimene. Kindlasti ei räägi ma seal oma eraelust ega tegemisest ja olen avaldanud sarnaseid materjale oma blogiga. Õigupoolest see ongi lühivariant blogist, midagi twitteri edasiarenduse sarnast.

Täna olin kirjutanud ka enda meelest sisuka mõtteavalduse eilse Tallinna linnapoe avamise teemal ja mõtlesin selle juurde lisada eelmisestes postitustes kasutatud pildi ja sattusin ebameeldivasse seisu, sest lisada sai ainult uut fotot või videot. Ilmselt oleksin saanud varasemat pilti kuidagi linkida või kommenteerida aga mitte sissekande juurde uuesti lisada. Ma tõlgendan seda nii, et firma soovib saada üha uut infot ja mitte seda taaskasutada. Võrreldes blogiga, kus ma saan pilte aina uuesti postituse juurde lisada, tundub see ilmse tagasiminekuna.

Olen varem olnud skeptiline facebooki suhtes ja tänane juhtum tõestab seda veelgi. Eriti hull on valimiste eel, kus kõik aktiviseeruvad ja näitavad reklaame või soovitavad midagi poliitilist. Heaküll, mind poliitika huvitab ja ma kannatan selle ära aga ma kujutan ette, et olen väike vähemus ning suuremale osale on see häiriv info.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga