blogid ja internettmajandus

Miks FOREX kauplejad ei taha ise rikkaks saada…

ja reklaamivad telereklaamis, et neil on riskide hajutamise mudelid ja kindel valem tulu teenimiseks? Minu jaoks arusaamatu heldus, et oled avastanud börsil spekuleerimisega tulu teenimise “valemi” ja jagad seda telereklaami kaudu internetis kauplejatele. Kõlab pigem sedamoodi, et tasuta juust(söök) on ainult hiirelõksus.

Ka mina olen kunagi olnud aktsiainvestor kui TALSE näis vaid tõusvat. Jõudsin lahkuda õigel ajal ja isegi natuke teenida aga sellest enam hindan saadud kogemust. Hinnad saavad tõusta nagu pokkeri puhul, et kellegi teise taskust tuleva rahaga. Kui sa ei tea ega näe, keda selles mängus kooritakse, siis suure tõenäosusega oled see sina ise. Aktsiate hindade üles reklaamimine on ka spekuleerimise vorm. Praegu enam praktiliselt ei ole aga umbes 4-6 aastat tagasi levis isegi spam kirjade vormis aktsiate ostmise soovitusi. Need on justkui iseennast täitvad ennustused, mis saavadki piisava hulga huviliste puhul tõeseks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga