Rõivas-Boy ja tema õukond pressikonverensil

Praegu on menetluses kooseluseadus, mis annab Taavi Rõivasele võimaluse seadustada oma kooselu Luisa Värgiga. Riik saab selle pealt ju riigilõivu. Pole küll abielu aga midagi vahepealset. Justkui margariin või roosa vein(ei valge ega punane). Hiljem on pankadel võimalik nõuda laenude käendusi või määrida kaela pärandus.

Meediaga on poliitikud ka varem pahandanud ja neid ignoreerinud või eest ära jooksnud (majandusminister Edgar Savisaar) aga ligipääsu ametnike korraldatud üritusele pole siiani veel olnud. See on märgiline juhtum, kus poliitik ütleb ametnikele, millised ajakirjanikud tohivad saada ligipääsu täidesaatva võimu toimimisele. Sellega ta tahab justkui meedia teha samasooliseks, et poleks mingit märkimisväärset erinevust. Ilma TTV-ta oleks seal ju täielik kiidukoor reformikate valitsusele.

Reformi valijad vaatavad TV 3 ja Sven Soiveri kajastusi. IRL-i valijad Kanal2 ja Reporterit. Sotside vaatajad ka lisaks veel ETV-d. Jäävad üle keskerakondlased, kes elaksid siis TTV inforuumis, sest nii TV 3 kui Kanal2 ja ETV loobivad neid igal õhtul solgiga.

Nüüd on selgunud, et Taavi Rõivas on sama paindumatu oma eksimuse tunnistamisel kui oli Andrus Ansip. Teatavasti ka tema ei vabandanud ACTA ajal inimeste seemnete sööjateks ja fooliumist mütside kandjateks tembeldamisel, vaid kahetses tema öeldud sõnade vääriti edastamist. No näete, jälle olid ajakirjanikud süüdi, kes tema sõnu ja videoesinemist rahvale edastasid.

Praegu on talle juba hilja taganeda ilma piinlikku olukorda sattumata. Ta on samasugusest puust kui Edgar Savisaar, Mart Laar või Andrus Ansip, kes proovivad valetamisega üha edasi minna, selle asemel võiks oma inimlikku eksimust tunnistada. Oleksime me Venemaa või Valgevene, siis selline isase käitumine oma tahte kehtestamisel ilmselt tooks valijate nõustumise. Meie oleme praegu pehmekeste ajastul, kus mehed ja naised tahetakse teha ilma bioloogiliste erinevusteta koos elavateks inimesteks. Poleks enam ühiskonna rolle ega sellest tulenevat käitumist, vaid lihtsalt samasoolised.

Rõivas võiks hoopis öelda, et pressikonverentsil tohib küsida kõike, mille kohta on teada tema eelnev nõusolek sellega ning ebameeldivatele küsimustele ta lihtsalt ei vasta või solvab Jürgen Ligi kombel küsijat (“Põhiseadus lubab olla loll” Jürgen Ligi tsitaat).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga