Malaisia MH17 tulistas alla Ukraina hävitaja

Vene TV näitas pilti satelliidilt, millel justkui MH17 reisilennuk ja sellest eemal väiksem hävituslennuk, koos väljalastud raketi suitsujäljega. Kahju, et hiljutine raport süüdlast ei nimetanud. Jutt oli venelastelt, et piloote tulistati kuulipildujast(foto paljudest aukudest kabiini seinas), toimus dekompressioon (leitud hapnikumaskiga surnukeha) ja lõpuks reisilennuk hävitati õhk-õhk raketiga. Varem on venelased hävituslennukist rääkinud radarite andmete alusel(lennukite kõrguse-kauguse muutused). Praegune pilt olevat tulnud USA-st e-mailiga(võltsingu oht).

141116sky-lennuk
SkyNews kaader hävituslennukist ja välja tulistatud raketi suitsujäljest. Tehtud satelliidi poolt Ukraina kohal ja tervel fotol oli näha ka reisilennuk, väidetavalt MH17. See praegune on väikse ala suurendus. Suurepärane kaader, aasta parim foto kui on ehtne.

Kui mul on valida venelaste väide, et MH17 hävitati Ukraina hävituslennuki raketiga või Pentagoni lendas 11. septembril 2001 reisilennuk 64 reisijaga(puuduvad rusude pildid/videod) siis ma usun venelasi, sest neil on fotod kahjustustest vrakil ja ukrainlastel vaid lavastatud/nuhitud telefonikõne mässulistelt “lasime suure lennuki alla, ainult tsiviilsikute laibad, BUK sõitis üle piiri Venemaale tagasi.” Isegi meie rahapesijad rääkisid koodsõnades aga näe, leidub separatiste, kes kõik välja lobisevad. Siim Kallase kätel on ka veri, sest temale allus Eurocontrol, mis määrab lennukoridorid sh üle sõjatsooni, kus madalamal kukuvad alla Ukraina sõjalennukid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.