blogid ja internettinimesed

Kui Elisa mobiilne internet ei tööta, siis kiirus on tavapärasest aeglasem

Tegemist oli Nokia Siemens Networksi poolt tarnitud mobiilse interneti keskseadme tarkvara rikkega, mille tulemusel võis kasutajatel olla mobiilse interneti kiirus tavapärasest aeglasem.

http://www.epl.ee/artikkel/601103

Mina olin ka kuni 2009. aasta suveni Elisa mobiilse interneti kasutaja. Ma ei hakka siin enam kordama neid postitusi, kus kirusin teenust, mis ei võimaldanud interneti ühendust kasutada. See kas katkes eneslikult või näitas küll ühenduse olemasolu aga ometigi interneti liiklust ei toimunud. See eelnev tsitaat oli ühe taolise rikke kohta antud Elisa töötaja selgitus.

Ma olen vahepealse 2 aastaga muutnud, otsin praegu õiget sõna, ilmselt andestavamaks. Mina olen praeguseks unustanud paljud emotsioonid, mis see tekitas ja olen juba ühenduse stabiilsusega harjunud (ptüi-ptüi-ptüi). Ilmselt olid järjepidavad probleemid üheks põhjuseks, miks ma iga järgmise tõrke korral sellele vaevusin reageerima.

Ma olen Elisale andestanud aga mitte unustanud ja ma ennem elan ilma mobiiltelefoni või internetita kui lähen uuesti selle firma kliendiks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga