blogid ja internett

Blogi statistika verstapost 7000

See jutt tuleb igav statistika ja interneti linkide analüüs. Olgu see eelhoiatuseks lugejatele, kuid minule on ta pigem hilisema kroonika tarbeks. Niisiis:

7000 lugeja piir sai ületatud 12. oktoober 2008. See päev oli äraütlemata edukas linkijate poolest. Hommikul rõõmustas Inno ja Irja blogi soovitus, siis sai palju lugejaid ja ka kommentaare lugu Naisametnike monopol soolises võrdõiguses, millele võttis vaevaks reageerida isegi Hundioru Nirti ja http://priitp.wordpress.com. Justkui rosinaks sellele teemale, kirjutas täna soolise võrdõiguslikkuse osakonna juht Eesti Päevalehes artikli meeste olukorra üle ühiskonnas: KADI VIIK: Kuhu mehed koolist kaovad?

Incoming Links

Sellega võis lugeda ka aasta 41. nädala siiani blogi kõige edukamaks. Kui täpne olla siis 1542 külastust (postitusi tegin neljal viimasel päeval)

Tulenevalt hea loetavusega linkijatest ja teemade valikust, jõudsin üsna etteotsa ka eestikeelseid blogisid koondava blog.tr.ee tabelis “Top 100

Jõudes sellega ettepoole Hundioru Nirtist (kuhu olen jõudnud, et võrdlen ennast tema blogiga? Häbi mul olgu!) ehk praeguse nimega .:mööda plekktorusid igaviku poole:. või L@SSIE kes teeb nii head nalja Mart Viisitamme teemal

Kõnnivad mööda tänavat kolm pärnakat. On vihmane ja pime ilm aastal 2008.
Kusjuures on tegemist veel kõige vastikumat sorti vihmaga.
Üks Pärnakas lausub: “Kuradi Viisitamme vihm.”
Teine: “Viisitamm kuseb taevast alla”
Kolmas unistavalt: “Ah oleks vaid see Viisitamm taevas…”

http://lassie.wordpress.com/2008/10/13/spontaanne-anekdoot-viisitammest/

Selles top100 tabelis oli veel minule huvi pakkuvaid blogisid: 10. Aarne bloog, 14. ühe naise elu, 15. Ramloffi “Irratsionaalsuse oaas”, 16. Väike egomasturbatsioon igas päevas, 18. sadama 5 (kr)ahv, 20. Kirjatsura vol 2, 22. tiiauspaikka, 27. Mõtted kõigist taskutest, 33. Larko peegel, 36. Isemõtlejale, 43. Infopartisan, 51. Kristo Nikkolo Aasia blogi, 67. Valgeseelik’s Weblog, 82. Punapea Kroonikad, 93. Kadri Simson, 96. henrik@tehnokratt, 100. Kaheksanda Mai Liikumine

Kui nüüd keegi arvas, et selle loetelu panin siia ainult selleks, et näidata kellestki ettepoole jõudmist, siis ta eksib. Sellise mõtteviisi juures võiksin kohe blogi sulgeda, sest vaevalt ma sinna tippu välja jõuan. Ainult selleks, et ka aastate pärast oleks lihtne viis kontrollida, kes minu kaasaegsetest on veel rivisse jäänud ja pole anonüümsete kommenteerijate salvamiste peale alla andnud.

WordPressi eestikeelsete blogide hulgas jõudsin ka päris kõrgele. http://botd.wordpress.com/?lang=et

Nii, see oli siis tänase päeva ego hellitus. Hoiatan, et see ei jää viimaseks. Mul endal on veel avaldada pilte ja videosid nii praegustest kui ka endistest ministritest ja ärimeestest kasvõi nende nostalgilise väärtuse pärast, et kunagi hiljem saaks veel öelda: oh olid ajad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga