Soome turistid kusesid mälestusmärgile. Jälle!

Ajaleht Meie Maa avaldas juhtumi, kuidas soome turistid urineerisid kollektiivselt Kuressaares Vabadussõja sõduri monumendile. Juhtum toimus südapäeval ja vaid paarkümmend meetrit politsei jaoskonnast eemal. Mind see ei üllata. Olen näinud neid urineerimas ka Tallinna Kesklinnas, Majandusministeeriumi vastas. Soomlastest turistid kasutasid Harju tänava äärse haljasala lillepeenart oma väikse lapse pissipotina. Just selline avalik urineerimine toimus 6. mail. Sündmus on jäädvustatud kirjas ja piltides:
https://www.virgokruve.eu/2008/07/09/ara-kutsu-soome-turisti-tallinna-kusele/

Suomalaset turistid virtsavat Tallinnassa kukkien keskellä
Suomalaset turistid virtsavat Tallinnassa kukkien keskellä

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga