Ekraanipilt: EPL.ee 1. jaanuaril 1970

Eesti Päevaleht suutis mind üllatada kui juhtusin artiklile, mis oli avaldatud 1. jaanuaril 1970 kell 3:00. Ma ei hakka küll täpsemalt interneti ajaloo suhtes spekuleerima, kuid olen üsna kindel, et Eestis said ajalehed oma jala internetti umbes 25 aastat hiljem. Seega siis nagu rariteedile komistamine. Või siiski mitte, lihtsalt haisev kala koodi kirjutajate poolt. Selliste absurdsete tulemustine jõutakse kui iga paari aasta tagant tehakse ajalehte internetis ümber. Vähe sellest, et lugejatel kaovad brauseris salvestatud toimivad aadressid, kaotsi lähevad ka terved artiklid. Tere tulemast ajaloovaba internett, kus otsingumootor on kogu internetti sisestatud info tõe kriteeriumiks.

Aadress siis selline http://www.epl.ee/artikkel/54384 Hoiatus, seal on praegu ainult reklaam!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga