Kuusnurk panga logona – Marfin Bank Eestis

Swedbank ja SEB on ennast ammendanud. Oleks aeg panka vahetada. Näiteks sellise vastu, mille logo on kuusnurk. Eestisse pole veel jõudnud HSBC, mille logol on ka 6 nurka, kuid Marfin Bank teeb sellele oma sümmeetrilise kujundiga silmad ette. Kahjuks jäi tegemata selle kuu alguses üleval olnud selle panga tänavareklaamid ja peate imetlema Pärnu maanteel asuva kontori seina. Peaksin fotoarhiivist järgi vaatama, mis pank selles hoones varem oli, sest eelmiste rentnike nimeplaadi jäljed on veel endiselt näha.

Foto Virgo Kruve

Mind hakkas praegu närima kahtlus, et kas sõna Bank pole mitte keeleseaduse järgi keelatud, sest eesti keeles käib see sõna ikka P tähega. Nagu praegu selles sektoris see olukord ka juhtub olema.

[polldaddy poll=1050077]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga