päeva- Gruusia president nuhtles armeejuhti

Mäletate veel 8. augustil alanud Gruusia (USA kannupoiste kõnepruugis Georgia, nt Mart Laari suus) invasiooni Lõuna-Osseetiasse ja sellele järgnenud kaotust ning Vene vägede okupatsiooni Gori linnani välja? Igatahes nüüd lendasid pead, armeejuhtide pead. Alles jäi aga poliitiline juhtoinas, kes selle avantüüri alustas ja nüüd tahab vastutuse teiste peale veeretada. Alles hiljuti toimusid muutused ka Gruusia valitsuses, kuid muutuma oleks pidanud vaid üks koht: presidendi palee. See jänkide kannupoiss oleks tulnud saepuru sisse pakkida ja UPS-i kulleritega oma päritoluriiki tagasi saata.

Laupäeva õhtul näitab BBC pooletunnist filmi neist kuritegudest, mida sooritasid peale tungivad grusiinid osseetide suhtes. Eelmisel nädalavahetusel näidati sama toimetaja poolt tagasivaadet gruusi armee hävingule, kus kaotuse (Venemaale) põhjustas poliitikute sekkumine sõjaväelaste tegevusse.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=303194
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=303194

Gallup

[polldaddy poll=1080526]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga