päeva+ Sain teada kuulsuste koorekihi

Ärkasin, lugesin internetist ajalehte ja tuju läks kohe heaks. Sain teada, kes on Õhtulehe arvates Eesti kuulsuste koorekiht. See on: alates Peeter Ojast ja Mart Juurest lõpetades Nikiga. Pildil aga vaatab vastu Kätlin Maran, voodi soojendamise kuninganna. Ilma Kätlinita oleks kurb ärimeeste maailmas. Vaatan pildilt, et ambitsioonidega ema varjust kasvab kümnendi pärast sama lennuline tütar, kelle ees on lahti terve Euroopa. Kätlin sai piirduda vaid ENSV aegsete reklaamfilmidega.

Õhtulehe artikkel
Õhtulehe artikkel

Virgo Kruve

Siia kirjutan oma mõtteid ja tähelepanekuid Eesti elust. Mõnikord lisan ka teemakohaseid pilte, mis on minu tehtud kui pole nimetatud teist autorit/allikat.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga