päeva+ BBC avalikustab Gruusia sõjakuriteod

Laupäeva õhtul kell 21.30 (eesti aja järgi) näitab BBC pooletunnist filmi oma Moskva reporterilt, kuidas Gruusia väed kasutasid liialdatud jõudu ja Lõuna-Osseetia tsiviilelanik sihilikku tapmist. Rakettidega tervete linnaosade hävitamine ja muu taoline. Huvitav oleks kuulda, mida nüüd need klähvivad kapitalismi kannupoisid arvavad oma Laarikese ja tema kukkuva tööandja tegevusest, need kes kutsud ülesse Gruusiale kaasa tundma ning saatsid isegi vabatahtlikke sinna. Gruusia on mulle väikerahvana armas aga tõde on veelgi armsam!

Eesti meedia oli 8. augustil alanud sõja käsitlemisel okupantide ja sõjakuulutajate grusiinide poolel. See pole üllatav, sest siiani ülistame ka narkoriigiks muutunud Afganistani (95 % maailma heroiini tootja) ja Iraagi okupeerimisel osalemist.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sISGOaJpMaA]

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga