Lumetormi 3. päev. Rakvere sulges tänava!

0808908-lumes-ekslev-vanur-ratastooliga-pb266195-vaikeLumetorm algas Eestis teatavasti pühapäeval 23. novembril. Kolm päeva hiljem tegi Rakvere abilinnapea Ain Suurkaev korralduse sulgeda üks linna pikimaid tänavaid – Võidu tänav. Hästi juhite mehed Isamaa ja Res Publica liidust! Kolm päeva otsuseks!? Eelneval päeval oli Pikal tänaval lumme kinni jäänud väljakutsele sõitnud tuletõrjeauto. Kui esmaspäeval oli Tallinna ühistranspordis sõidugraafik häiritud, siis Rakvere linnas seisis ühistransport 100 % ja tänavatel liikus 0 sõidukit.

Ilmselgelt on lisaks mõistusele saanud otsa ka labidad või lume lükkamise labidad. Äkki on isegi kõik töökäed lahkunud?

Suurkaevu sõnul on linnavalitsus kaks päeva oodanud, et autoomanikud oma sõidukid tänavalt ära viiksid, kuid seni seda tehtud pole. “Ükski sahamees ei julge Võidu tänavale lükkama minna, sest kardab seisvaid autosid vigastada,” ütles Ain Suurkaev ja lisas, et inimesena saab ta neist aru.
Järgmise sammuna kaalub linnavalitsus sõidukite teisaldamist.
http://www.virumaateataja.ee/271108/esileht/15050883.php

Küllap meenutame seda järgmisel sügisel.
Valimistel näeme, raisk!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga