inimesed

72 % peab Anu Välbat Terevisiooni parimaks saatejuhiks

Eilne postitus Tuuli Kochi lahkumise kohta Terevisiooni saatejuhi kohalt ja Elis Aunaste ekraanile toomine tõi kaasa korraliku vastukaja ja väga ootamatu gallupi tulemuse.

0808865_anu_valba_saade_paar2008

Lemmik naissaatejuhiks sai 72 protsendiga Anu Välba. Tuuli Koch ja Kaileen Mägi pälvisid kumbki 12 % toetuse. Elis Aunaste 3 protsenti on võrdne minule teada olevate Aunaste nimelistega Eestis (ema-tütar).

0808866_gallup_anu_valba_terevisiooni

Sulgudes on toodud häälte arv.

Ma ei tea täpsemalt hääletajate põhjuseid just sellise valku tegemisel, kus viimase kahe aasta saatejuhid saavad vaid iga kümnenda inimese heakskiidu aga arvan, et Anu Välba populaarsust võiks selgitada järgnevate asjaoludega:

* Selge diktsioon ja kokutamiseta kõne. Jutt on selgelt sõnastatud ja kergelt jälgitav.

* Aastate jooksul kujunenud arusaam kui targast naisest, kes vähemalt teeb intervjuude puhul kodutöö ja esitatud küsimused pole kaamera ees välja mõeldud.

* Vähem blond ja ilus kui Tuuli aga just selline naabritüdruku tüüpi, kes ei pinguta üle (edvistava naeruga – Tuuli, oma tarkuse eksponeerimisega – Kaileen) ja kellega võid rääkida kõigest kartmata kohatut reaktsiooni.

* Harjumuse jõud. Kui oled aastaid ärganud samade inimestega koos, siis eelistad neid kaootilisemalt ekraanil vahetuvatele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga