Andestust! Toetasin ostuga Iisraeli terrorit Gaza hävitamisel

Pean suurte süümepiinadega üles tunnistama, et minu eile tehtud poeostu raha võis finantseerida Iisraeli hävitustööd Gaza okupeerimisel.

Pakkisin eile poes oste tehes 2 paprikat kilekotti. Alles siis märkasin silti: IISRAEL (päritolumaa). Mõtlesin, kas mitte paprikad kilekotist välja laduda. Olin laisk. Läksin ja maksin kassas nende eest 8,49 krooni. Kodus pesen paprika ja lõikan siis lahti. Vastu vaatab räige hallitus. Mõtlen: jumala kättemaks! Iisraeli paprika ostmine pole jumalale meelepärane tegevus. Ma polnud kunagi varem oma elus näinud seest hallitama läinud paprikat. Seejuures oli vili väliselt täiesti korras. Teine oli korralik ja selle sõin ära. Ootan, et millal ja kuidas tabab mind jumala sõrm selle nurjatu Iisraeli toetusteo eest.

0808864_hallitav_paprica_rotten_product_of_israel_p1077068

Klikkige pilt suuremaks. Made in Iisrael!

Mäletan, et 2004. USA presidendi valimiste järel tegi keegi ameeriklane kodulehe, kus palus kogu maailmalt andestust, et tema riik valis John Kerry asemel presidendiks tagasi Georg Walker Bushi. Minul on samasugune kartus, et 0,5 eurot jõuab mingile okupandist israeliidi farmerile, kes selle paprika kasvatas, kuid vee selle jaoks sai palestiinlaste põldude arvelt. Seal on nimelt nii karm okupatsioon, et esmalt saavad vee juutidest asunikud, siis israeliitidest põllumehed ja kui midagi üle jääb, siis palestiinlased.

[polldaddy poll=1253736]

2 thoughts on “Andestust! Toetasin ostuga Iisraeli terrorit Gaza hävitamisel

 • 7. jaanuar 2009 at 10:07
  Permalink

  miks sa selle inglise keeles kirjutasid sinna pildile ?

  http://kummelitee.wordpress.com/2008/12/22/nouan-uut-valitsust/

  Reply
 • 7. jaanuar 2009 at 12:27
  Permalink

  Sest faili nimi on rotten product of israel ja kui keegi otsib product of israel sõnu või pilti, siis tema saab ka pildi mõttest aru.

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga