Ajaleht kogub kampaaniaga meeste hala

Mäletate veel neid maa teemalisi teleseriaale nagu: Farm, Maamees otsib naist või Lihtne elu. Neist viimases olid vähemalt ilusad osatäitjad. Nüüd on Maaleht aga kuulutanud välja kurbade lugude konkursi “Maamees nutab.”

Ma olen ka varem soolise võrdõigslikkuse teema juurde kirjutanud, et eesti mehel ei ole kombeks nutta või kaevelda, ta sureb vaikselt. Isegi abi järgi küünitab ta alles siis kui on pöördumatult hilja.

Ma ennustan, et sinna laekub enamasti naisautorite kirjapanekuid ja sisu saab olema meeste vigu põhjav.

www.maaleht.ee
www.maaleht.ee

Kusjuures Maalehe artikli juurde lisatud pilt on ka selles mõttes eksitav, et krokodillil ei tohiks olla pisaranääret ehk siis krokodill ei nuta kunagi. Iseasi, kas maamehed on ikka võrreldavad krokodilliga. Seda siis välimuse poolest.

One thought on “Ajaleht kogub kampaaniaga meeste hala

  • 27. märts 2009 at 14:17
    Permalink

    et jälle naabri kulul nalja saada või ‘sõbrale’ kärna keerata.
    kui pole kindel, et su lugu on ikka sinu lugu, mille tahad kunstiliste liialdustega ‘eetrisse’ paisata, siis ole parem vait. üleskutse kaevelda naabri v kelle iganes teise inimese mure teemadel on ebaeetiline ja nõme.

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga