blogid ja internettinimesed

Hispaanias puhkamine viis Peep Taimla töökoha kaotamiseni

Eelmisel reedel jõuti Reformierakonna, IRL ja SDE juhitava valitsuse poolt kurva rekordini kui registreeriti töötute arvu tõus üle 50 000. Nüüd on nende hulka lisandumas ka ERRi ilmateate diktor Peep Taimla, kes sai pärast Hispaania puhkust eetrikeelu.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dgXdo4-Qc1o]

Peep Taimla tavaliselt ja pärast puhkuselt tulemist päevitunult http://www.youtube.com/watch?v=dgXdo4-Qc1o

Naastes heideti talle ette liigset päevitust. Seejärel puhkes sõnasõda, mille kohta kirjutasin ka varem. Tagantjärgi vaadates siis maksis Hispaanias päevitamine Peep Taimlale töökoha. Jama on aga selles, et Kalev Meedia oli eilsest juba vähemalt TV4 logoga ja ega neid ilmast rääkivaid mehi väga paljudes kohtades ekraanile ei lastagi.

Rahvusringhääling otsustas lõpetada lepingu ilmateadustaja Peep Taimlaga, kes on meedias levitanud valeinformatsiooni rahvusringhäälingu kohta.
Rahvusringhääling on teinud Taimlale korduvalt ettepaneku kohtuda, millest Taimla, viidates erinevatele põhjustele, on loobunud.
“Terve nädala jooksul ei õnnestunud Taimlaga kokku leppida eetris esinemise graafiku osas ega lahendada tekkinud erimeelsusi,” selgitas Hanno Tomberg.
19. märtsil saatis Peep Taimla rahvusringhäälingule e-kirja, milles palus ajutiselt peatada teenuse osutamine rahvusringhäälingule.
“Aktuaalse kaamera” ilmateadustajana jätkab Triin Tuula.
http://uudised.err.ee/index.php?06158636

Sellest ERRi teatest sai lugeda ainult ühte poolt, et Taimla algatas töösuhte lõpetamise. Varem oli hoopis info, et sõnavahetus Urmet Koogiga oli haiguslehele jäämise põhjuseks.

Selle minu eelmise blogi postituse juures oli ka küsitlus, millest selgub, et päevitunud jume polnud sugugi häiriv:

0808772-peep-taimla-toetav-gallup

Õhtuleht on mõnevõrra informeeritum ka Peep Taimla edasiste tegevuste kohta:

Ilma-Peep loeb ilma Kanal 2-s

aga endise tööandja “maskott” Ilmar Raag oleks võinud sajatamise küll ütlemata jätta: Ilmar Raag peab Ilma-Peepu skisofreenikuks

Ma peaksin veel mainima, et Triin Tuula on väga hea figuuriga, mida ta kindlasti näitab uhkusega ekraanil aga ta võiks rohkem seelikut kanda. Lihtsalt mind häirib kohutavalt see pükste puhul jalge vahelt vastu paistev kaart kui ta jääb otse vaates seisma või liigub.

0808770-triin-tuula-pukstega1

Triin Tuula 2.03.2009 ilmateade

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga