Millal Andrus Ansip sai teadlikuks majanduse kukkumisest

http://wildikas.wordpress.com/2009/03/27/ev-tanased-kohustused-viska-homse-varna

Ma kohustuste teemal sõna ei võtaks aga meenutaks, et novembris 2008 lõppes terve pidulik aasta, mille jooksul tähistati EV 90. aastapäeva. Praeguse kidumise kõrval tundus see lausa paradiisina. Mõelda vaid, et Öölaulupidu maksis 4 miljonit, aasta lõpetamisel 28. novembril Von Krahli vastuvõtt 1,5 miljonit, IRLi kavandatud ja ehitatud Maitsetuse Monument ehk Eesti edu matmiskoht 99 miljonit (kui pole hilinemisega kallimaks muutunud), jne.
Seejuures jõudis Andrus Ansipile kohale tõdemus, et majanduskriis on Eestisse saabunud alles 22. jaanuaril 2009 http://www.postimees.ee/?id=72559
Eriti märkimisväärne on see asjaolu tõttu, et EuroNews ehk üle Euroopa leviv uudiste kanal oli eelneval nädalavahetusel, so. 17.-18. jaanuaril näidanud ligi 8 minutilist reportaazi majanduskriisi jõudmisest Eestisse ja korranud seda nii 5-6 tunni tagant. Tundub, et Ansipile peaks teleka muretsema, siis ta äkki oleks paremini majanduslike oludega kursis.
Mis puutub siiski riigi ees kohustuste täitmist, siis ma ise olen kirjutanud üsna mitu korda living.ee mööblipoe pankrotist ja riigile võlgu jäädud miljonist. Praegu tegutseb see pood aga uue nime all edasi. Vaatame seda siis riigi poolse abina ettevõtlusele, kus varem miljoni krooniga võlgu jäädud äriplaanile lastakse teha uuestisünd.
Ma olen 90 % kindel, et praegune valitsus paneb selle maitsetuse monumendi püsti ja läheb siis laiali, sest valitsusest läks Maripuu (tänu IRLile), Reimaa (tänu laarikutele) ja juunist põgeneb ka rahandusminister Padar. Kindlasti pole ta aga viimane lahkuja-parasiit.
Valimistel näeme, raisk!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga