Subclub tegi parima 1. aprilli nalja

Väike jätk siis minu eelmisele youtube konto killimise (maha tapmise) teemalisele postitusele.

Vähemalt mina läks õnge ja jäingi uskuma, et ka Subclub.ee pandi samuti autorikaitse poolt kinni.

subclub.ee esileht 1. aprillil
subclub.ee esileht 1. aprillil

Õnneks tuli “selgus” mõned sekundid hiljem kui ekraanilt vaatas vastu naeratav pall. Õnneks oli see kõigest nali ja äärmiselt ebakindlas maailmas püsib veel subclub edasi. Jätkugu tal selleks palju poolehoidjaid ja fanaatikuid.

0808760-subclub-aprilli-nali

Eriti meeldis mulle 2006. (?) aprillis tehtud nali, kus koodis anti käsk kuvada teksti mitte vasakult paremale, vaid paremalt vasakule (nagu loevad-kirjutavad juudid) ja sellega tehti kogu kasutamine praktiliselt võimatuks. Proovige ise teksti tagurpidi lugeda! Siiski leidus jäärapäid, kes ikkagi ka sisse proovisid logida. Mina ei olnud tookord üks neist.

Ah jaa, see naeratav ilme tuli pea-aegu ka minu näole, siis kui lugesin tänast teadet, et Mart Viisitamm on hakanud blogi pidama. Ärge üritage selle naeratuse tekkimist mõista, sest selleks peaksite teda juba kümnendi jagu tundma.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga