blogid ja internett

Tegelikult on Nirti see, kirjutab Inno ja Irja blogi.

Leidsin Wildika blogist, et tema ja Ninataga on otsingu järgi üheks isikuks kuulutatud. Nüüd võiks siis tõdeda, et aadressi innojairja.wordpress.com järgi on tegelikult kuulsaima blogi taga hoopis hundioru Nirti. Praeguseks on see kustutatud aga veel neljapäeval nägi see välja selline:

Esileht innojairja.wordpress.com 09.04.09
Esileht innojairja.wordpress.com 09.04.09

See oli sama päev kui võrgust oli kadunud innojairja.blogspot.com aadress ehk tõeline kohvik.

Tõde on ilmselt siiski lihtsam. Ma kahtlustan, et Nirti ei olnud rahul tema pihta käiva Inno ja Irja kohviku käsitlusega ning mõtles siis hoopis parema Inno ja Irja blogi valmis teha.

Muidu on Triin aga igati terava ütlemisega (teab minu keele kohta väga-väga palju) ja mul on tema olemasolu üle isegi hea meel. Vastasel korral tuleks ta välja mõelda. Sellise katkise naise prototüüp, kes on kaotanud puhta kristalli kõlina, elu käigus mõranenud ja nüüd koliseb nagu vana teeklaas. Tõenäoliselt on 20 aasta pärast nagu Ninataga aka Ogar Emane.

6 thoughts on “Tegelikult on Nirti see, kirjutab Inno ja Irja blogi.

  • Täiesti loogiline samm – kui I2-le meelepärased aadressid wordpressist ära korjata, siis nad ei saa ronida WordPressi reostama. Kui endale regada ja kustutada, siis jääb aadress imho mõneks ajaks lukku.

    Neid aadresse on veel, mis on lukku pandud. 🙂

    Ma pussitaks end silma, kui mu Dashboardil nende sitablogi mingid lingid vilguksid pidevalt, nad ju kirjutavad umbes sada postitust päevas.

    Reply
  • Õigemini saavad, aga see vähendab selle sündmuse tõenäosust.

    Reply
  • Virgo, ära heida meelt, varu veidi kannatust. Varsti saavad meie mõttekaaslased võimule ja siis tuleb ka puhastus õiguskaitse organites ning võtmetegelased omadega asendatud. Ma juba kujutan vaimus neid kohtuprotsesse kus süüalusteks isamaliitlased ja reformikad. Ehk õnnestub need erakonnad ka kuritegelikeks tunnistada ja üldse keelustada. Küllap saab siis Nirtigi oma karistuse kätte.

    Reply
  • Jah, ma praegu naudingi viimseid vabaduspäevi.
    Varsti on Siberisse sõit ja paljakäsi külmunud maakamarast sinakakskülman’d mugulate koukimine. Ega siis nalja pole.

    Reply
  • mmmm… kas virgo kruvel esineb huumorimeel või on ta päriselt ka sellise… mõtteviisiga?

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga