Ilmade soojenedes hakkab president rullitama

Rulluisutaja Evelin Ilves, kes on muuhulgas ka presidendi abikaasa, alustab hooaega 8. mail Kuressaares.

Kuressaare linnavalitsuse noorsootöö spetsialisti Lindia Lallo sõnutsi osaleb presidendiproua 8. mail kahel üritusel: laste- ja noortesõbralike linnade klubi kokkutulekul ja rulluisutab koos noortega. “Laste- ja noortesõbralike linnade esindajad tutvuvad meie haridus- ja noorsootöö asutusega ning iga linn teeb ettekande teemal “Väärt kogemused noorsootöös”,” sõnas Lallo.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=22830323

Soovimata liigselt ironiseerida, siis mulle tundub lastega koos sportimine talle täiesti kohase tegevusena. Ikkagi selline kallis harrastus, mida töötu perekonna või kehviku lapsed ei või elusees endale lubada, sest varustus maksab lihtsalt rohkem kui pere terve kuu söögiraha. Evelini jaoks on see muidugi sama kulu kui solaarimis võltspäevitust saamas käimine.

Proua president Evelin Ilves rulluisutamas Pirita teel 5. mai 2008. Foto Virgo Kruve.
Proua president Evelin Ilves rulluisutamas Pirita teel 5. mai 2008. Foto Virgo Kruve.

Küll on tore, et meil on selline tibinduse lipukandja, kes on abielus kõigi Eesti maksumaksjatega. Nimelt USA president maksab oma palgast ka abikaasa kulud, Eesti presidendi naist aga rahastatakse riigieelarvest. Mis see muu ikka oleks kui sovjeti aegne jäänuk.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.