Üleskutse: raamat Toomas Savi töö kohta käiva info eest

Edastan Eurosaadik MTÜ üleskutse anda infot Toomas Savi viimase 5 aasta töö kohta Euroopa Parlamendis. Parim ja põhjalikum kokkuvõte saab auhinnaks raamatu “Piraadid.”

Ajalehes Postimees tuuakse välja, et seni 5 aastat Euroopa Parlamendis kõrgepalgalisel tööl viibinud Reformierakonna esindaja Toomas Savi enam tagasi ei kandideeri. Ilmselgelt polnud ta temale seatud ootuste kõrgusel.
Käes on kokkuvõtete tegemise aeg ja ootame infot tema tegevuse kohta. Muidu tuleb tõdeda, et tema lähetamine Euroopasse oli nagu Siim Kallase nali 7. juuni valimiste kampaaniaks: „Oli kaks venda. Üks hakkas mereröövliks ja teine hakkas Europarlamendi saadikuks. Kummastki ei ole pärast seda enam midagi kuulda olnud.“ (Lehel http://ep2009.reform.ee/reklaamid esimene raadioklipp)

Ilmselt pidas Reformierakonna asutajaliige silmas oma erakonnakaaslast Toomas Savi, kes valiti Europarlamenti 2004. a. juunis ja kellest pole pärast seda midagi kuulda olnud. Kas Kallast võib samastada mereröövliga, jäägu igaühe enda otsustada.

MTÜ Eurosaadik jagab muret Brüsseli ja Strasbourg’i koridoridesse kaduvate Eesti saadikute pärast ja ootab infot nende vahepealse tegevuse kohta aadressil: kadunud ät eurosaadik.ee. Kõige ammendavama info saatjale Toomas Savi 5-aastase tegevuse kohta paneme auhinnaks välja mereröövlite-teemalise raamatu. Tähtaeg: 22. aprill. Info avalikustame www.eurosaadik.ee lehel.

Piraat Fancis Drake sai oma riigi huvides eduka röövimise eest rüütliks 4. aprillil 1581. Toomas Savi sai Riigivapi II klassi teenetemärgi juba enne Brüsselisse suundumist 03.02.2003 president Rüütli käest. Foto Virgo Kruve
Piraat Fancis Drake sai oma riigi huvides eduka röövimise eest rüütliks 4. aprillil 1581. Toomas Savi sai Riigivapi II klassi teenetemärgi juba enne Brüsselisse suundumist 03.02.2003 president Rüütli käest. Foto Virgo Kruve

Hoian lugejaid ka edaspidi kursis konkursi kulgemisega!

Parima info saatjale auhinnaks John E. Lewise raamat „Piraadid“ kirjastuselt Pegasus (2008. a).

Auhinna raamat "Piraadid" ja Toomas Savi 2004. valimisreklaam. Foto Virgo Kruve
Auhinna raamat "Piraadid" ja Toomas Savi 2004. valimisreklaam. Foto Virgo Kruve

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga