Kalev Kapoti Rebane ja SLÕ ajakirjanik ühises voodis

Internetti võib pidada suureks klubiks, kus käivad erinevate huvidega inimesed ja püüavad leida üksteist samade harrastuste kaudu. Eile siis selgus, et ajakirjanik Mari-Leen Albers ja IRL-i kannupoiss Kalev Andres Rebane juhtusid kokku seksi vahendavas portaalis sexinestonia.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=324905
Allikas http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=324905

Olen minagi seda uurinud ja jälginud aga pole siiani söandanud oma pilte lisada. Kuidagi totter valik tundub anonüümsuse ja tõsiste kavatsuste vahel. Kalev Andres Rebane, kes viimati ületas uudiskünnise inimese kapotil sõidutamisega, läks seda soliidsemat teed ehk siis piltidel on ta riides aga ära tuntava näoga. Ma ise oleksin ka pigem selle tee valinud, sest suhelda soovitakse ikkagi inimese ja mitte tema genitaalidega. Samas oleks vaid intiimpiirkonna piltidega jäänud alles anonüümsus ja võimalus peibutada 14-33 aastaseid naisi püssi suurusega. Auto oleks ka kõne alla tulnud.

Ma olen mõneti üllatunud, et Rebane peab ennast internetis asjatundjaks aga läheb oma piltidega internetist seksi otsima. Aga ilmselt on laarlaste hulgast välja arvamine narko panemise pärast talle ikka väga tõsiselt mõjunud, sest viimati nägin teda Reporteris ähvardamas Eesti Vabariigi poolt tehtud kohtumääruste ja trahvide peale, et nüüd läheb ta Afganistani ja hakkab seal Talebani ridades meie sõdurite vastu võitlema. Ilmselgelt pole tegemist stabiilse isiksusega, kes alles avastab iseennast ja maailma.

Kogu asja juures pakub mulle huvi aga vaid üks küsimus: milliste piltidega oli Albers esindatud? Kas ta oli seal siivsalt riides (nagu rate.ee standard nõuab) või oli paljastanud oma intiimpiirkonna luited.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga