Kelner Jüri ja kotleti juhtumi väljamõtleja Sergo Selder kirjutas raamatu

Tänane Terevisioon oli jällegi reklaami saade. Seekord siis Sergo Selder ja tema hiljutine raamat Eesti armeest. Viimati jõudis ta meediasse Eesti Päevalehes kirjutatud artikli skandaaliks muutumisega. Ta väitis, et mingi kelner Jüri olevat sülitanud ebameeldiva kliendi kotletile. Tookordne Tallinna linnapea Edgar Savisaar lasi asja uurida ning siis selgus, et kogu ajakirjanduslik artikkel oli väljamõeldis ehk pettus ja fabritseering. Pärast sellist vahele jäämist ei olnud tal loomulikult enam ajalehes kohta.

Sergo Selder raamatut reklaamimas 2. juuni 2009 tasuta reklaam Eesti Televisiooni saates Terevisioon. Ka see on tooteasetus, sest raha eest saadavat toodet ei oska avalik-õiguslikust televisiooonist kahtlustada pähe määritavana.
Sergo Selder raamatut reklaamimas 2. juuni 2009 tasuta reklaam Eesti Televisiooni saates Terevisioon. Ka see on tooteasetus, sest raha eest saadavat toodet ei oska avalik-õiguslikust televisiooonist kahtlustada pähe määritavana.

Seekordse raamatu kohta mainis Priit Kuusk, et sõnakasutus on eriti ropp, kordades hullem kui tavaelus ja teles peaks ta iga teise sõna peale piip tegema. Sergo vastas selle peale, et lihtsalt tema armee kogemus oligi selline, mis pani ta ropendama.

Tuleks meenutada, et Vladimir Panovi vahistamisega seotud olnud inimesed on ka lahkunud Keskkriminaalpolitseist. Seda siis 2008. jaanuariks kui tuli tema õigeksmõistev kohtuotsus.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Dtrln3mVT9c]

//http://www.youtube.com/watch?v=Dtrln3mVT9c//

One thought on “Kelner Jüri ja kotleti juhtumi väljamõtleja Sergo Selder kirjutas raamatu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga