blogid ja internettinimesedmajandustelevisioon

Miks te meelitate mind naise pildiga

Miks te meelitate mind naise pildiga
Miks te meelitate mind naise pildiga?

Sain sellise reklaami ja tunnen ennast nüüd häirituna. Just see suhtumine, et paneme ühe keskmisele ilu standardile vastava pihvi pildi teksti juurde ja sellest piisab, et kohe minu käest raha kätte saada. See ei lähe läbi!

Majanduskriisi tingimustes ootaksin ikkagi pädevamaid argumente kui “lihtsalt ilus silmale vaadata” või “näe, kui ilus.”

Ma saaksin tegelikult aru naise pildist auto, kodutarvete ja isegi toidukaupade puhul aga interneti domeenidega tegelevalt firmalt ei ootaks ma küll seda mingisuguse argumendina. Mäletan kapitalismi tuleku algusaegadest, et isegi lahustuva kiirkohvi pakkidele pandi palja naise pilte. Nüüdseks peaks Euroopa Liidus see aeg juba möödas olema.

Pealegi nägin täna Terevisioonis sellist võimlejat, et oh-oh-hoo… kaotasin vist ka ajataju.

Terevisioon hommikuvõimlemine Kristi Roosimägi
Terevisioon hommikuvõimlemine Kristi Roosimägi

Õigemini olin teda ka varem saates võimlemas näinud aga alles täna panin tähele kuivõrd põu oli tal… pungil kevadet. Ja see roosa särk. Ning roosad jalatsid. Kirevase päralt, mis on kell?

One thought on “Miks te meelitate mind naise pildiga

  • Ma olen juba kõik godaddy reklaamid läbi vaadanud, puhtalt tsikkide pärast. godaddy omanik/tegevjuht on samas aga totaalne usuklik…

    Paar head stiilinäidet:

    http://www.youtube.com/watch?v=HhFMD6ybP2E

    http://www.youtube.com/watch?v=3BeDyr_GS-U&feature=related

    Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga