blogid ja internettinimesedpoliitikatelevisioon

Pärnus tuleb 70-aastaste Ninnase ja Viisitamme linnavõim

Peagi oma 70. sünnipäeva tähistav Toivo Ninnas sihib Pärnu Postimehe teatel sügisel aset leidvatel kohalikel valimistel Pärnu linna volikogu esimehe kohta. Ta on heal arvamusel ka linnapea Mart Viisitammest. Pole ka imestada, sest 2005. kirjutas Kroonika Mardi kohta:

Ta on vaid 25, ent juba linnapea. Kui vanus kõrvale jätta, arvab MART VIISITAMM end hingelt vanemaks, kui seda on tema 45aastane abikaasa.

http://www.kroonika.ee/index.php?id=1502

ja pealkirjastas loo “Mart Viisitamm, raugahingega linnapea.” Seega siis nagu hingeliselt samaealised.

Kes nüüd aru ei saanud, siis 25+45=70 ehk väga palju hingelist elukogemust.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eyJkFjhI_1Q]

13. november 2005 saade Täiesti salajane, Hendrik Normann sketš.

Praeguseks on nii Toivo Ninnas kui Hendrik Normann astunud Keskerakonda.

Mina pole Ärapanija saadet vaadanud juba 2006. suvest alates aga arvan, et nad enam ei mõnita Mart Viisitamme. Selle asemel käisid Tarmo Leinatamm, Hannes Võrno ja Peeter Oja möödunud aastal eurovisioonil ja tegid oma margi rohkem täis kui Oja suutsid 2 aasta jooksul ühe inimese hinge sülitada. Nende esinemine laval aga tõi kaasa ebasündsaid puusade liigutusi, mis sarnanesid kutsude kevadiste paaritumise liigutuste ja õelad konkurendid panidki selle järgi neile hüüdnime piano fucker (klaveri kargutajad). Vähemalt üks poolfinaali lugu Vene televisiooni salvestisena on üleval. Vaadake eriti hoolikalt 1:42 kuni 1:49 toimuvat Leinatamme ja Võrno tegevust klaveri kallal

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bwhRKSF1msY]

ja mõelge, kumb on suurem häbi, kas klaveri keppimine laval või Ärapanija saates pilada saamine.

Kõigisse meedia kajastusse tasub suhtuda kriitiliselt, sest nad tegutsevad kasumi nimel. Uskuge vaid poolt, mida omaga silmaga näete ja veerandit, mida teile räägitakse. Olen ka ise omal nahal kogenud kui pahatahtlik võib olla Ekspressi ajakirjanik faktidega ümberkäimisel, et vaid sealt skandaalike välja imeda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga