blogid ja internetteliitinimesedmajanduspoliitika

Mina valin 7. juunil kandidaadi 666 poolt

Nendel Euroopa Parlamendi valimistel ei ole minul kellegi poolt hääletada, sest ma ei pea ühtegi 101 nimekirjas olijast vääriliseks minu usaldusele järgmise 5 aasta peale. Kui ma saaksin erakonna nimekirjade järjest muuta inimese nime ja numbri valikuga, siis oleks asi teine. Aga erakonna numbri järgi ka lisaraskuste kaasa saamisega ei ole ma nõus.

Indrek Tarand on seekord valimiste trooja hobune, kes varastab tõenäoliselt sõrmuste vennaskonna (EÜS) meedias töötavate inimeste kaasabil tõepoolest ühe koha.
Mina ei ole kunagi Reformierakond valinud, sest nad on üks rahajumala sõpruskond. SDE on olnud alati puudliks isamaalaste valitsuses, seega ei sobi samuti. Hoopis vastunäidustatud on sõnades rahvuslikud aga tegelikult kõige suurema eestlaste iibe kahanemise ajal valitsenud isamaalased (-4323 eestlast 1994 Mart Laari I valitsuse lõpus http://www.isamaa.com/eesti-ohvrid-1994-a-4323-eestlast/ ja II valitsuse lõpus 2001. järjekordne tipp 3180). Samuti ei sobi Strandbergi juhitavad rohelised, kes on lihtsalt Laari nõunike taskus istuv nukupartei. No ja rahvaliit, come on!

Jääks üle Keskerakond aga seekord ei saa ka nemad oma kampaania pärast minu toetushäält. Ma ei tea, mis on nende programm Euroopas Liidu laienemise suhtes, energiapoliitika, pagulaste, maksude ühtlustamise, tööjõu liikumise ja veel kümnetes küsimustes. Ma tean reklaamidest vaid seda, et vahetada tuleb Eestis Ansipi valitsust ja ma olen sellega ka nõus aga selle väitega ei anna ma neile 5 aasta peale ette oma häält.

Seega on minu valik nendel valimistel kandidaat 666 ehk hääle teadlik rikkumine. Kui jätaksin hääletama minemata, siis põletatakse järgmises kampaanias veel miljon või kümme lisaks maksumaksja raha reklaamile, et ma ikka valima tuleksin. Aga kui ma tulen kohale ja umbusaldan süsteemi ning selle loonud eliiti, siis ei saa keegi minu toetust ja äkki paneb selline umbusaldus massiliseks muutudes rohkem otsustajaid tegutsema kui lihtne kodus istumine. Vähemalt saan öelda, et ma käisin hääletamas, ei olnud loru aga mul ei olnud mitte kellegi poolt hääletada.

Valimistel näeme, raisk!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga