Keskerakond kaotas just 1 koha Euroopa Parlamendis

Täna kordus sündmus, mis leidis aset kohalike volikogude valimiste päeval 20. oktoobril 2002. Tookord avaldati keset päeva küsitluse tulemused, mille järgi Keskerakond pidi saama pooled kohad Tallinna volikogus. See mobiliseeris vastased ja Keskerakond sai kehvema tulemuse.

Täna tuli teade, et Keskerakond saab 3 kohta Euroopa Parlamenti. Ei saa! Tänu sõrmuste vennaskonda (EÜS) kuuluvale Eesti Reformierakonna Ringhäälingu ehk ERRi uudistetoimetetuse juhi Urmet Koogi oskuslikult manipuleeritud tulemuste avaldamisega ei pea need homme enam paika. Kui inimesed kuulevad, et Edgar Savisaar, see kõikide valitsuste peksupoiss, võiks saada pooled Euroopa Parlamendi liikmete kohtadest, siis nad läheva homme kindlasti Keskerakonna vastu hääletama.

Sellest tulenevalt on homme Keskerakonna realistlik tulemus vaid 1 koht ja küsimus on isegi selles, kas saavad teise koha lisaks. Ilmselt ei saa Keskerakond ka teist kohta, sest tema toetajad on võidus kindlad ning mõtlevad, et ma pigem niidan ilusa ilmaga muru või teen peenrapeal töid, sest EÜS-i lipu sünnipäevast tähistamisest alates on sadanud 2,5 päeva järjest vihma ja pühapäev võiks olla alles esimene ilma vihmasajuta päev.

Minu ennustus selle tõttu ongi, et aktiivsus jääb väikseks, umbes 32 protsendi kanti, mobiliseeruvad Keskerakonna vastased ja kohti saadakse: Keskerakond 1, Reformierakond 2, IRL 2, SDE 1 ja Tarand 1. Põhjendan seda sellega, et parempoolsete parteide toetajad mobiliseerivad ennast ükskõik kelle taha kui vaid kesk ei saaks midagi. Samuti on nii TV3 kui Kanal 2 eetris kõige massilisemalt nende reklaamklippe. Olen neid mõlemaid viimastel päevadel koidikust hämarikuni taustal mängimas hoidnud ja selle tõttu tean. SDE kaotab küll 66 % kohtadest aga Tarand on nende trooja hobune, kes pealtnäha parteide vastu võideldes toob ühe koha ikkagi Jüri Pihli pingil istuvale meeskonnale.

Ma kirjutasin siin varem, et kavatsen teadlikult oma valimissedeli rikkuda ja kirjutada sinna peale kadidaadi 666 numbri. Õnneks ei käinud ma eelvalimistel ja selle tõttu saan homme minna õigel päeval hääletama. Peaks ütlema, et see on erakordne, sest käesoleval sajandil olen alati käinud eelhääletamisel. Seekord tasus mitte kiirustamine ära.

Siiri Oviir sobib küll oma senist tööd jätkama. Siin on tema eelmisel korral valituks osutumise reklaam:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=prOvCI5kKW0]

Valin siis 104, protestiks parempoolse meedia vastu. Ma ei oleks üldse imestunud kui homme toimuks ka mõne Keskerakonnaga seotud inimese vahistamine politsei poolt, mida kindlasti siis põhjendatakse “pikalt ette valmistatud operatsiooniga.”

Valimistel näeme, raisk!

2 thoughts on “Keskerakond kaotas just 1 koha Euroopa Parlamendis

 • 6. juuni 2009 at 21:20
  Permalink

  Tead miks TV3s ja Kanal2s jooksevad nii sageli IRLi ja Reformierakonna klipid? Hans H. rääkis sellest täna Keskpäevatunnis — nimelt tegid need kaks erakonda erakanalitele 100 miljoni eest kingituse (nad ei pea riigile enam ringhäälinguloa raha maksma) ja vastu said pikki tunde tasuta reklaamiaega.
  Kaabakad, aga sellest hakatakse loomulikult rääkima alles peale valimisi-.

  Reply
 • 7. juuni 2009 at 00:15
  Permalink

  Mine mõne sõbra poole ööbima! Muidu on homme kell 8 Kapo poisid ukse taga sind vahistamas ja jääbki nimekirja 104 poolt hääletamata!

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga