blogid ja internetteesti meedia

Ajalehtede kadumine makulatuuri tolmu alla

Ma olen kohanud inimest, kes tahtis väga ülemus olla. Ta oli väga kurb kui tookord üks alluva koht ära kadus. See oli tema jaoks suurem tagasilöök kui oleks olnud näiteks palga vähendamine.
Üldiselt ei kadesta paberile “üüdiste” trükkijaid, sest veeb on sedavõrd kiiresti peale tulnud, et isegi paigalpüsimiseks tuleb jooksmisega pingutada. Praegusel noorte põlvkonnal pole ka ajalehe lugemise harjumust. Ma ise pole pabelehti ostnud 2007. aprillist. Enne seda vajasin kogunenud makulatuuri äratransportimiseks lausa kaubikut, sest lehti oli tekkinud kaks minu kõrgst virna ja veel pealegi. Lugesin kokku siiani kappi jäänud ajalehtede koguse ja kaanehinnad ning sain 186 lehe virna kõrguseks 62 cm ja neile kulunud summaks 3496,30 (peamiselt Ekspress, tosin Maalehte, Postimeest, äripäeva, Õhtulehte, venekeelseid ja Hesarit ehk Helsingin Sanomat ning teisi soome lehti. Neid viimaseid küll vaid 1475 krooni eest).
Tegelikult tahtsin öelda, et täna tehtud otsused määravad ära, kas ollakse elus ka 10 aasta pärast või ollakse lõpetanud.

Tume tulevik peatoimetajana

Esiteks. Parastada oleks tore aga ma talitsen ennast. Äkki võib siiski soovitada mõnda tubast tegevust, näiteks raamatu lugemist või kodutööde tegemist, et inimesi ehmatamata aeg siiski kasulikult mööda saata.
Teiseks. Kassa järjekorra teemadel. Selga ronimist pole olnud kuid ühel korral jäi küll minu ees maksjal raha puudu ja pakkusin talle siis puuduoleva juurdemaksmist (kuid tal oli ego suurem ja lasi mingi kauba maha võtta, kogu järjekord ootas siis kuni tuli mingi õigustega kassiir ja selle kinnitas). Teisel korral vahetult enne poe sulgemist jäi vene pensionäridel raha puudu. See kümnekas mind ei morjendanud ja kassiir võttis rõõmsalt vastu, et aga uksed sulgeda kuid vanakestele ei tahtnud see kuidagi hinge mahtuda ja nad oleks veel pikalt seal tõrkunud kui vaid aega oleks olnud. Seega siis palve, et kui näite kellelgi rahast puudu tulevat, siis pakkuge julgelt abikätt, kunagi ei tea millal endal seda vaja võib minna. Tõsi, öeldakse küll, et ükski heategu ei jää karistuseta kuid sellel puuduvad teaduslikud faktid ning seega on see samaväärne astroloogiagaga. Vahemärkuse korras: kas astroloogid on selgitanud, millise nipi järgi nad päevi arvestavad, sest teavasti on näiteks euroopa ja slaavi kalender 13 päevaga nihkes.

http://kroku.wordpress.com/2008/08/20/im-officially-blind

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga